O mini expoziție foto

Să ai pretenția că faci fotografii originale într-unul dintre cele mai fotografiate orașe de pe planetă e, în cel mai bun caz, o dovadă de tristă naivitate. Iar atunci când timpul nu e tocmai de partea ta, șansele pentru câteva cadre reușite scad considerabil. Și totuși.
Cât am hoinărit pe străzile capitalei franceze, am învățat că în Paris până și contrastele au un farmec aparte. De la îndrăgostiții veniți de peste mări și țări care pozează romantic în Montmartre sau la turnul Eiffel și până la un oropsit de soartă care doarme în stradă lângă Moulin Rouge, de la trubadurii care îi încântă pe trecători până la turiștii care se calcă în picioare pentru a o vedea pe Mona Lisa de parcă ar fi vie – toate elementele se împletesc pentru a-i da Parisului un aer unic.
Orașul luminilor, așa cum l-am văzut la ceas de primăvară. Fotografii pe care le-am adus în “lumina” printului sub forma unei “mini-expoziții” foto , care poate fi văzută în fiecare zi la Art Club Târnăveni, str. Republicii 25A. Pentru cei care vă veți răpi câteva secunde pentru a arunca o privire pe pereți: dacă veți găsi o imagine care să vă placă, mă declar mulțumit încă de pe acum.

An nou fericit ! 

franturi_de_paris

 

Ti-a placut? Distribuie aceasta pagina :Share on Facebook