despre mine

CĂTĂLIN POP

catalin_blog_despre

Salut! Nu e niciun deranj, intră încălţat ! 🙂
Când eram mic, al naibii de mic, îmi doream să devin, dintr-un motiv pe care nu îl înțeleg nici astăzi… “barierist”. Adică omul ăla care coboară și ridică bariera la trecerea unui tren. Mai apoi am fost fascinat de meseria de gunoier. Utilajul care schimba tomberoanele mi se părea cea mai tare mașinărie din lume. Mi-am zis că e absolut fantastic să mai și conduci mașina aia și că mă voi face gunoier. Peste încă vreun an mi-am schimbat nițel visele și m-am hotărât ca, atunci când voi fi mare, să mă fac… nu barierist sau gunoier, ci… cosmonaut (!). Simplu ca bună ziua, nu alta 🙂
Din fericire, nu mi-am îndeplinit niciuna dintre carierele astea visate în fragedă copilărie. Și chiar dacă nu am ajuns niciodată într-o navă spațială, am făcut suficient de multe alte lucruri de care să îmi aduc aminte cu plăcere la bătrânețe.
Am lucrat de-a lungul anilor – în radio, în fața microfonului  – în televiziune, în spatele camerei de filmat și în presă scrisă, ca redactor, fotograf, corector, DTPist și cam tot ce se mai putea face într-o redacție.
Am descoperit fotografia digitală undeva prin 2005 și de atunci a fost dragoste la prima…declanșare. Iar de muzică am fost fascinat încă de când eram un mucea de grădiniță. Așa că mă pot considera, din anumite puncte de vedere, un om (foarte)norocos. Pentru că nu “muncesc”, ci îmi câștig existența făcând ceea ce îmi place mai mult.
Dar hai că deja te plictisesc. Aici nu e oracol, ca să completez rubricile de genul “zodia preferată”, “cum arată femeia ideală”, ”mâncarea preferată”. Sunt doar un tip care locuiește într-un mic orășel din Transilvania, fascinat de muzică și de fotografie. Sună banal, dar crede-mă: sunt cele mai faine hobbyuri/pasiuni din lume. 🙂
Dacă dintr-un oarecare motiv vrei să mă contactezi, scrie-mi mai jos sau vizitează pagina CONTACT.

Bine ai venit.

Site-ul CATALINPOP.RO ©  2005 – 2017